Autocamper

Hos Juels Auto og Camp åbnede i 2013, Værkstedet ligger i den lille by Tarup, med få km til Rolfsted / Ferritslev, Davinde / Birkum, Søllinge og Årslev.

Bag ved Juels Auto og Camp står Morten Christensen.

Morten Christensen blev udlært i 1996, og har arbejdet som automekaniker siden.

Morten Christensen er vokset op med camping helt inde på livet, da hans forældre ejer en campingvogns forretning inde i Odense. Der har Morten haft sin daglige gang i mange år, hvor han har hjulpet sin far på værkstedet.

Juels Auto og Camp er Hella Service Partner 
Hella Service Partner stiller krav til værkstedet med hensyn til efteruddannelse og udstyr. Det gør Juels auto og camp er i stand til at reparere og servicere alle bilmærker – også nyeste biler. Det giver sikkerhed for kvalitet og et fagligt højt niveau.

Løbende investeringer i data, tester og værktøj er en nødvendighed for at få din bil hurtigt på gaden igen.

Juels Auto og Camp er også medlem af DBR – Dansk Bilbrancheråd.

Juels Auto og Camp og din autocamper

Hos Juels Auto og Camp kan vi serviser ALT på din autocamper. Vi er nogle af de eneste i Danmark, der kan servicere både bo delen og bildelen. Som dit autocamper værksted, har Juels Auto og Camp de nødvendige faglige kompetencer og tekniks viden, der skal til for at udføre service og reparation på alle kendte mærker inden for autocamper. 

Vi passer godt på DIN autocamper
Hos Juels auto og camp er du i direkte dialog med mekanikeren, så der ikke opstår misforståelser, og reparationen klares hurtigt.

Vi skaber rammerne for, at du trygt kan aflevere din autocamper på vores værkstedet, hvor tryghed og tillid er nøgleordene !