Profil

Juels Auto og Camp åbnede i 2013

Juels Auto og Camp åbnede i 2013, Værkstedet ligger i den lille by Tarup, med få km til Rolfsted / Ferritslev, Davinde / Birkum, Søllinge og Årslev.

Bag ved Juels Auto og Camp står Morten Christensen.

Morten Christensen har arbejdet med biler og campingvogne det meste af sit liv. Morten blev udlært i 1996, og har arbejdet som automekaniker siden.

Morten er vokset op med camping helt inde på livet, da hans forældre har ejer en campingvogns forretning inde i Odense. Der har Morten haft sin daglige gang i mange år, hvor han har hjulpet sin far på værkstedet.

Juels Auto og Camp er Hella Service Partner

Hella Service Partner stiller krav til værkstedet med hensyn til efteruddannelse og udstyr. Det gør Juels auto og camp er i stand til at reparere og servicere alle bilmærker – også nyeste biler. Det giver sikkerhed for kvalitet og et fagligt højt niveau.

Vi investeringer løbene i data, tester og værktøj der en nødvendighed for at få din bil hurtigt på gaden igen.

Juels Auto og Camp er også medlem af DBR – Dansk Bilbrancheråd.

Juels Auto og Camp og din campingvogne

Som din campingvogn og autocamper værksted, har Juels Auto og Camp de nødvendige faglige kompetencer og tekniks viden, der skal til for at udføre service og reparation på alle mærker inden for campingvogne og autocamper, ud an set alder.

Vi passer godt på DIN bil, campingvogn og autocamper

Hos Juels auto og camp er du i direkte dialog med mekanikeren, så der ikke opstår misforståelser, og reparationen klares hurtigt.

Vi skaber rammerne for, at du trygt kan aflevere din bil, campingvogn og autocamper på værkstedet, hvor tryghed og tillid er nøgleordene!