Weinsberg kommer til Juels Auto og Camp

I 2016 blev Juels Auto og Camp forhandler af det tyske kvalitetscampingvogn Weinsberg, som er produceret af Knaus – Tabbert fabrikker i Tyskland.

WEINSBERG CAMPINGVOGNE 2016

Velkommen til Weinsberg

Beslutningen om din drømmerejse har aldrig været mere simpel. Hele Weinsbergs står åben: Uanset om du er til campingferie, bjergbestigning, lange ture, eller bare “lad os køre til vandet” helt spontant. I Weinsberg programmet finder du modellen til lige den slags rejse du går og drømmer om. Så mange gode ideer til så få penge, vil altid være en god idé. Sæt i gang: Vælg din Weinsberg model, kom afsted og nyd det grænseløst.

Det er så simpelt, som det aldrig har været at elske camping!

Du vil elske din nye Weinsberg campingvogn

Din ferie!
Ferietid er og bliver uden tvivl den skønneste tid på året! Og i din ferie skal alt passe. Uanset din ferieform, så har vi det der passer til at gøre den perfekt! Til dig der ønsker at starte med det simple og stadig bekvemme har vi kun en ting at sige; Tøv ikke længere – vær dig selv, og søg den campingvogn der passer lige til dig. LEV din ferie…

Til sæson 2016 får CaraOne nyt eksteriør design med ny dynamisk grafik på sider, front og bagende. GFK tag er selvfølgelig standard, sammen med den nye belysning.

Ind- og udvendig har vi gjort Weinsberg CaraOne bedre til sæson 2018

Eksteriør designet på CaraOne til 2018 er klassisk WEINSBERG, med dynamiske stafferinger på sider, front og bagende. Sidemarkeringslygter giver ekstra sikkerhed til chaufføren under rangering. Indvendigt sørge moderne teknik og god rumudnyttelse for at alle føler sig hjemme. Det modstandsdygtige og haglresistente GFK tag er standard, ligesom det godt isolerede og lyddæmpende gulv .Alle vinduer er oplukkelige, og med dobbeltglas, så de også er isolerende. Den ekstra store gaskasse med bund i robust stålblik er yderst praktisk. Især den lave læssekant henrykker.

CraOne EDITION [ICE] Udendørs temperatur på -17C. Det er cool!

Udendørs temperatur på -17C Det er cool!

CraOne EDITION [ICE] er med sit omfattende   vinterudstyr født som helårsvogn. Hver eneste detalje er gjort med nøje overvejelse. F.eks garanterer XPS-skum den bedste isolering, uanset temperaturerne udenfor, og ALDE centralvarme og ALDE gulvvarme sørger for hygge inden i vognen.

Hos Juels Auto og Camp ligger vi stor vægt på at rådgive og vejlede alle vores kunder bedst muligt, så de for netop den campingvogn, som passer bedst til jeres behov. Du er altid velkommen til at besøge. Vi sælger også alt i camping udstyr og tilbehør.