Stort udvalg af brugte campingvogne

Skal den gamle campingvogn udskiftes, eller er du på udkig efter en ny brugt campingvogn, så er du landet det helt rette sted. Her hos Juels Auto & Camp er vi stolt campingvogn forhandler af et stort udvalg af nye såvel som billige brugte campingvogne, og vi har helt sikkert også en brugt campingvogn til dig. Vi har mange års erfaring med salg af både nye og brugte campingvogne, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette til dine behov.

Vores forhandler befinder sig i Årslev på Fyn tæt på Ringe, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at tilbyde dig en service i topklasse. Hvad end du søger en af vores brugte campingvogne, eller din campingvogn har fået en skade, så kan vi hjælpe dig.

Nysynede brugte campingvogne

Hos Juels Auto & Camp finder du et varieret sortiment af brugte campingvogne i alle prisklasser og størrelser. Hvad end du søger de små brugte campingvogne, eller leder efter en campingvogn med plads til hele familien, så har vi noget for enhver smag og til ethvert behov. Skulle du være i tvivl om, hvilken af vores brugte campingvogne der bedst imødekommer dine ønsker, er du altid velkommen til at spørge os til råds. Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige brugte campingvogn.

Når du køber en af vores brugte campingvogne, kan du være sikker på, at kvaliteten og sikkerheden er i top. Vi sørger til enhver tid for, at campingvognene er nysynede, testet og gjort i stand, så de fremstår næsten som ny. Vores kompetente medarbejdere har ekspertisen til at inspicere og kontrollere de brugte campingvogne for fejl og mangler såsom utætheder ved vinduer og døre samt fugt- eller rustproblemer, så du kan være helt sikker på, at alt er, som det skal være, når du køber en af vores brugte campingvogne.

Med en af vores brugte campingvogne kan du skabe de helt rette rammer for den perfekte campingtur. For at du får mest ud af din nye brugte campingvogn, finder du derfor også et stort udvalg af diverse tilbehør og udstyr til en optimal campingvognsoplevelse. Og skulle du have spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Hos os er service i højsædet ved køb af vores brugte campingvogne

Hos Juels Auto & Camp vægter vi den gode service højt. Det vigtigste for os er at finde den campingvogn, der passer bedst til dine ønsker og behov. Det gælder uanset, om du er på udkig efter en helt ny eller søger en af vores brugte campingvogne – og vi går gerne den ekstra mil for at give dig en god oplevelse.

Hvis du i stedet står og skal have solgt din gamle campingvogn, er det også noget, vi kan hjælpe med. Vi giver gerne et godt tilbud og opkøber din brugte campingvogn. Ligeledes kan vi også være behjælpelig med at sælge den i kommissionssalg. Så hvad end du søger en forhandler til opkøb af din brugte campingvogn, eller du ønsker at købe en ny brugt vogn, så er du mere end velkommen til at kontakte os på enten morten@juelsautoogcamp.dk eller på telefon 63 90 70 80.

WEINSBJERG CARAONE 480 EU

Rigtig flot og lækker campingvogn fra KNAUS TABBERT fabrikkerne i Tyskland.

I bagenden stor rundside gruppe med sport. I midten af campingvognen toliet rum med kassetoilet og håndvask. Overfor køkken med 3 gasblus og køleskab. I forenden 2 enkel senge.

Årgang2017
Køreklar1090 kg
Totalvægt1350 kg
Lasteevne260 kg
Pris129.900 kr

WEIPPER LUKSUS

I forenden er der en rundside gruppe, som kan ligges ned til en seng. I midten af campingvognen et køkken, med 3 gasblus og køleskab med frys. Over for køkkener, toilet rum. I bagenden sidegruppe, som også kan ligges ned som seng.

Årgang2017
Køreklar1090 kg
Totalvægt1350 kg
Lasteevne260 kg
Pris129.900 kr

MCLOUIS LAGAN 263

Rigtig fin og velholdt autocamper, med 4 sele pladser og 4 sengepladser.
I bagenden stor fransk seng. Ved siden af sengen, toilet rum med kassetoilet, håndvask og bruser. Et fint og rummelig rum. Midt i autocamperen køkken med ovn, 3 gasblus, håndvask, fint med skabsplads. Stort køleskab, med seperet frys.

Årgang2008
Køre klar vægt2887 kg
Egenvægt2610 kg
Total vægt3300 kg

ADRIA ADIVA 502 UP

En rigtig flot og velholdt campingvogn. I forenden stor grundsidde gruppe. I midten af campingvognen stort køkken med køleskab og 3 gaskogeblus. Over for et klædeskab. I bagenden toilet rum, ved sidde af fransk seng. Håndvasken er uden for toiletrummet.

Årgang2004
Køre klar vægt1125 kg
Total vægt1500 kg
Sovepladser4
Pris65.900