Etrusco Autocamper

Etrusco er Erwin Hymer Groups nyeste skud på stammen

Etrusco forener tyskernes kvalitetsbevidst know-how med italienernes sans for design. Etrusco er kendt for materialer af høj kvalitet indpakket i et stilrent italiensk design. Resultatet er en meget konkurrencedygtig autocamper med en kvalitet som ikke tidligere er set i dette prissegment. Et design som er utroligt godt afstemt, og bestemt et kik værd.

Produktionen af Etrusco startede tilbage i 2017, og er allerede langt over 5.000 autocampere og camper vans om året. Omkring 8% af alle nye autocampere som indregistreres i Tyskland kommer fra Etrusco.

Etrusco I7400QB

Årgang:
2022
Totalvægt:
3500 KG
Motorstørrelse:
2,3 L
Geartype:
Automatisk

949.500 kr. DKK

Øjeblikket er dit

Bryd spontant ud af hverdagen, og kør derhen, hvor din intuition fører dig hen. Med vores campervans er du altid klar til spontane eventyr. Fra strandliv til byrejse – vores campervans er klar, når du er klar.

Nyd livet til fulde

Vil du rejse adræt og fleksibelt? Fra mediterrane gyder og bjergpas til lange ture på motorvejen: Med vores vans kan du være spontan og alligevel have alt med, hvad du har brug for på din rejse.

Mere plads til nydelse

Udstyret i vores delintegrerede autocampere får dit rejsehjerte til at slå hurtigere. Stemningsfuld belysning og det cool materialemiks gør interiøret til en oase af velvære, som du gerne vil tilbage til efter spændende udflugter.

Perfekt atmosfære overalt

Til en førsteklassesferie behøver du ikke noget hotel: Rejs med vores integrerede autocampere og tag lige derhen, hvor du vil. Du har alt med dig, og du kan føle dig hjemme overalt. Du får både coupéindstigning, LED-belysning og sænkeseng med lamelbund.

Unikke øjeblikke starter ved din hoveddør

Find dit drømmekøretøj, og hold den ferie, som du altid har villet!